Prijzen voor de Hertruiters

Datum: 08-10-2018

11:13 uur - Afgelopen weekend was er een oefendresssuur wedstrijd in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Hier konden (aanstaande) wedstrijdruiters een proef rijden die werd gejureerd door een officiële jury die na afloop tips gaf aan de ruiter.

 Ook gingen leden weer met hun paarden op stap naar andere wedstrijden. Malika Elshof startte met haar paard Iris in Wierden. Zij reed mee in de klasse B dressuur en behaalde een vierde prijs met 195,5 punten.  Wendy Hulsink – Bergman kwam in Heeten aan de start met haar paard Incredible. Zij startte in de dressuur klasse L1/L2 en won deze klasse met 211 punten. Martin ter Haar kwam in dezelfde rubriek aan de start met zijn paard Juliane en legde beslag op de tweede prijs met 191,5 punten.

Er was ook springsucces! Wendy Ligtenberg kwam twee dagen aan de start bij Nationaal Indoor Salland in Mariënheem in de klasse Z met haar paard Radorette VDD. De eerste dag legde zij beslag op een tweede prijs en de tweede dag mocht zij als winnares de ereronde rijden.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: