Pawpawfestival op 21 oktober

Datum: 07-10-2018

17.08 uur - Dit jaar wordt al weer voor de vierde keer het Pawpawfestival- oogstfeest gehouden, op zondag 21 oktober 2018. Inmiddels heeft het Pawpawfestival al internationale belangstelling,  en heeft in de voor gaande jaren veel buitenlandse bezoekers mogen ontvangen.

 
Wij streven ernaar om met het Pawpawfestival  de Pawpawvrucht meer  bekendheid te geven.  De lekker smakende vruchten (mango/banaan smaak ) zijn voor Nederland en Europa vrij nieuw, en ook het kweken daarvan.
Op het Pawpawfestival kan men kennis maken met de bomen, de vruchten,  en de producten daarvan. Er worden rondleidingen gegeven, met uitleg  over de Pawpawgaard , voedselbossen, permacultuur, en ook onze nieuwe aquaponic  systeem, waar ook Pawpawplanten in geplant zijn. 
 
Naast de stands van pawpawproducten & gerechten staan ook stands met betrekking tot het voedselbos, permacultuur en gezonde voeding,  leuke en interessante dingen (natuurtekenen met Madelon Oostwoud), en stands met originele hapjes . Alles onder muzikale begeleiding door bandje, . Het wordt dus een gezellig dagje.  Voor meer informatie zie Facebook groepen: Pawpawfanclub & Pawpawfestival en 06-44608106.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: