Kinderopvang Columbus Junior en ZINiN Bibliotheek slaan de handen ineen

Datum: 06-10-2018

20.44 uur - Zaterdag 6 oktober was het feest in de ZINiN Bibliotheek. Boekstart, een programma voor kinderen van 0-4 jaar, waarbij taalontwikkeling voorop staat, vierde vandaag het 10-jarig jubileum. In samenwerking met Columbus Junior, probeert de Bibliotheek een nog breder publiek te bereiken en uit te stralen dat lezen én voorlezen enorm belangrijk is voor kinderen. Baby’s die al vanaf het prille begin met boeken in aanraking komen, hebben daar hun leven profijt van.

Muziektheater MINA verzorgde de muzikale voorstelling ‘Veertje wil vliegen’, die in twee voorstellingen gegeven werd. In deze voorstelling werd de rode draad zichtbaar van ‘vriendschap’, wat past binnen het thema van Kinderboekenweek 2018.
 
Alle kinderen hielpen het vogeltje Veertje vliegen, met behulp van de oude uil Oehoe. Door alle enthousiaste fladderaars, lukt het Veertje uiteindelijk om te vliegen.
 
Het was een geslaagde en gezellige ochtend! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: