Douwe Bob in De Smidse! 


Datum: 04-10-2018

15.06 uur - Vol trots kondigt ZINiN aan dat op 1 februari 2019 Douwe Bob in De Smidse staat! Met een exclusief optreden, dat hij in slechts vier andere zalen speelt, bereidt deze singer-songwriter zich voor op zijn clubtour die eind februari van start gaat. ZINiN is meer dan enthousiast over het feit dat het gelukt is deze populaire artiest naar Nijverdal te halen!

 
De kaartverkoop voor Douwe is al van start gegaan! ZINiN adviseert om niet te lang te wachten met het kopen van kaarten, omdat verwacht wordt dat de kaartverkoop hard kan gaan. 
 
Beste Singer-Songwriter van Nederland 
Het is nauwelijks voor te stellen dat het nog maar zes jaar geleden is dat Douwe Bob de talentenjacht ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ won. De jonge artiest met een oude ziel is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse poplandschap. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisiesongfestival in Stockholm en anno 2018 is Douwe Bob nog steeds de beste singer-songwriter van Nederland! Binnenkort is hij te zien en natuurlijk te beluisteren in De Smidse in Nijverdal!
 
Nieuw programma De Smidse staat als een huis!
Naast Douwe Bob heeft ZINiN nog veel meer te gekke optredens kunnen regelen voor het komende seizoen van De Smidse. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de programmering, maar één ding kan ZINiN alvast beloven: het programma staat als een huis! Binnenkort mogen we het complete programma bekend maken en half december start het nieuwe seizoen. Houd de Facebook en website van ZINiN dus goed in de gaten!
 
Kaartverkoop van start gegaan
ZINiN verwacht dat de kaartverkoop hard gaat, dus wees er snel bij en reserveer nu kaarten via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: