SVVN op bezoek bij Juliana’32

Datum: 04-10-2018

7.59 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal haar eerste thuiswedstrijd tegen het uit de 2de Klasse gedegradeerde Voorwaarts. SVVN nam de leiding, moest niet veel later de gelijkmaker incasseren en vlak voor rust maakten de gasten de 1-2. Na rust kwam SVVN weer op gelijke hoogte, maar toch waren het de oranjehemden die aan het langste eind trokken: 2-3. En eerlijk is eerlijk: Voorwaarts had het meeste recht op de overwinning.

Hierdoor blijft SVVN na twee wedstrijden op één punt steken. Zaterdag gaat SVVN 1 in Hengelo op bezoek bij Juliana’32 1. De tricolores veroverden vorig seizoen nog de laatste periode, maar moest in de nacompetitie de meerdere erkennen in VV Hattem. Dit seizoen begon voor Juliana met een thuisnederlaag tegen VV Hellendoorn. Afgelopen zaterdag speelde het met 2-2 gelijk in Aadorp bij ASV’57. Het zou welkom zijn als SVVN zichzelf een mooi cadeau kan geven voor haar 90-jarig jubileum van aanstaande donderdag. Juliana is hiervoor wel een ware angstgegner. Sinds de terugkeer in de 3de Klasse heeft SVVN al haar vier wedstrijden tegen Juliana verloren. Hoogste tijd om daar eens verandering in aan te brengen! Vorig jaar werd het in een bittere kou 3-2 voor Juliana.

De wedstrijd tussen Juliana’32 1 en SVVN 1 wordt aanstaande zaterdag gespeeld op Sportpark Groot Driene te Hengelo. De aftrap is om 14:30 uur. Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Jan Kremer uit Eibergen.