Beleef de mooiste loop van Nijverdal!

Datum: 03-10-2018

14:24 uur - Zaterdag 6 oktober zal Het Ravijn - Zwem, Sport en Zorg - weer het start- en finishterrein zijn van de 21e Ravijnloop. Zowel jong als oud, beginnend of doorgewinterde hardloper, iedereen vindt volop uitdaging in het parcours.

Om 12.00 uur zullen de kinderen het evenement aftrappen met de 1 km Kidsrun. De kinderen die een wat langere afstand aandurven starten om 12.30 uur aan de 2,5 km. Alle kinderen die deelnemen kunnen hun overwinnen vieren met een mooie medaille, een bidon én mogen gratis zwemmen na afloop.

 

Volwassenen hebben de keuze tussen een parcours van 1 ronde (5,1 km), 2 rondes (10,2 km) of 3 rondes (15,3 km). De 5,1 km start om 13.15 uur, de andere twee afstanden zullen starten om 14.15 uur. Na een uitdagende maar prachtige loop, waar de nodige klimmetjes niet zullen ontbreken, is er voor iedereen een leuke herinnering. Tevens zijn er prijzen voor de eerste 3 lopers in iedere categorie (zowel dames als heren).

 

Voor-inschrijven kan tot en met 4 oktober 18.00 uur, na-inschrijving is op de dag zelf ook nog mogelijk tot 20 minuten voor de start.
Maar wil jij je voornaam op het startnummer? Schrijf je dan in voor 24 september 22.00 uur!

 

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.ravijnloop.nl.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: