Hertruiters succesvol tijdens laatste outdoor van het seizoen

Datum: 01-10-2018

10.57 uur - Dit weekend werden de laatste outdoorwedstrijden georganiseerd en leden van de Hertruiters gingen met hun paarden en pony’s op stap en konden genieten van het heerlijke weer en het buiten rijden. Milou Ekkel deed met haar paard Uvonia mee in Almelo waar gewone wedstrijden werden gehouden en subtopwedstrijden.

Ze startte beide keren in de klasse Z1. De eerste dag had ze een tweede en een vierde prijs met 231,5 en 234 punten en de tweede dag behaalde ze een tweede prijs met 225 punten en een eerste prijs met maar liefst 259 punten.
 
Dylian Roelofs maakte in Almelo haar debuut in de klasse M1 categorie D/E met haar pony Popping’s Soraya. Dit ging erg goed want zij wist beide proeven te winnen met 204 en 193,5 punten. Melissa Eshuis was succesvol met haar pony Pim in de klasse L1 categorie C. Ze legden beslag op de eerste en tweede prijs met 194 en 191 punten.
 
Jip Ottes ging van start met haar pony River in Brummen. Zij startte in het springen klasse B categorie C en behaalde hier een eerste prijs. Ook startte ze in de klasse L categorie C en na een supersnelle barage mocht ze de tweede prijs in ontvangst nemen.
 
In Den Ham werd er Bixie gereden en hier was Maaike Hulshof succesvol. Met haar pony wist ze een eerste en tweede prijs te halen in de dressuur. Ook Sophie ter Haar was succesvol met de bixie. Zij behaalde met haar pony Belle eveneens een eerste prijs in de dressuur.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: