SVVN ontvangt Voorwaarts V.

Datum: 27-09-2018

16:00 uur - Wees welkom bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor het eerste elftal van SVVN. Afgelopen zaterdag werd de competitie voor SVVN afgetrapt bij VV Mariënberg.

 Het was dezelfde seizoensopening als het seizoen hiervoor en ook ditmaal hielden bij clubs elkaar in evenwicht. SVVN kwam tot tweemaal toe op voorsprong door benutte penalty van Melvin Morsink en een schot van Marvin Thomas, maar ook tot tweemaal zag SVVN de gastheren langszij komen. De laatste keer was al ver in blessuretijd. Dat was een domper hoewel de late gelijkmaker niet onverdiend was. 

SVVN moest dus genoegen nemen met een gelijkspel bij VV Mariënberg. Zaterdag komt Voorwaarts V. vanuit Westerhaar naar Nijverdal. De oranjehemden degradeerden vorig seizoen door als 13de te eindigen in de 2de Klasse. Zij zijn dus terug van weggeweest in de 3de Klasse D. Afgelopen zaterdag verloor Voorwaarts op eigen veld van promovendus PH. Nu lijkt dat wellicht een verrassende uitslag, maar de verwachting is dat de Almelose club ook nu weer om de hoogste plaatsen mee gaat strijden. 

Vorige seizoen stond dit affiche niet op het programma. Het jaar daarvoor was SVVN één van drie ploegen die de uiteindelijke kampioen wist te verslaan. Toen wist een sterk collectief van SVVN op het eigen veld een 2-1 overwinning uit het vuur te slepen door twee doelpunten van René Sikkelbein. René heeft de voetbalschoenen inmiddels in de wilgen gehangen dus op zijn doelpunten hoeven we niet meer te rekenen. Of en wie er in zijn voetsporen zal de wedstrijd van zaterdag moeten uitwijzen.

Om 14:30 uur wordt er zaterdag afgetrapt op Sportpark Groot Lochter voor de wedstrijd tussen SVVN en Voorwaarts V. De KNVB heeft de heer Paul van Koolwijk uit Angeren aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Pupil van de week is Mees Filart. Mees is zeven jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO9-4. Veel plezier bij deze wedstrijd toegewenst.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: