YogAqua in Het Ravijn verlengd wegens succes

Datum: 27-09-2018

13.29 uur - Dit seizoen lanceerde zwembad Het Ravijn in samenwerking met Yogastudio YogumYou een nieuwe activiteit, YogAqua. Met succes! De kennismakingslessen werden goed bezocht en de deelnemers waren heel enthousiast over deze nieuwe vorm van Yoga in water. Daarom verlengt Het Ravijn haar aanbod tot en met december.

 

 

 

Nieuwe serie lessen
De lessen YogAqua zijn op zondagochtend van 09.00 – 09.45 uur in het warme instructiebad van Het Ravijn – zwem sport zorg -. Als je mee wilt doen met de kennismakingslessen hoef je geen ervaring te hebben met yoga. De lessen worden verzorgd door Natasja Ferweda van Yogastudio YogumYou in Nijverdal. Zij leert je de technieken en begeleidt je daarbij. Voordeel van yoga in water is dat zelfs beginnende cursisten uitdagende oefeningen kunnen doen. Door de gewichtsloosheid in water en de weerstand van water is er namelijk veel variatie mogelijk.

Rust en ontspanning
De combinatie van yoga en warm water zorgen voor ontspanning en rust. En dat kunnen we in een tijd waarin stress een steeds grotere rol speelt goed gebruiken. Het is niet alleen goed voor de mentale gezondheid, maar ook lichamelijk levert het voordelen op. YogAqua draagt bij aan flexibiliteit, spierkracht en leningheid. Door de kadans van het warme water en de vloeiende bewegingen zorgt het bovendien voor meer balans en innerlijke rust.

Specifieke informatie over activiteiten, tijden en tarieven is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: