Ekelenkamp; trotse sponsor van de Nijverdal Cityrun

Datum: 25-09-2018

10:20 uur - Lokale betrokkenheid, vitaliteit en toegankelijkheid, drie belangrijke begrippen voor de Nijverdalse Cityrun. Deze begrippen kenmerken ook het kantoor van Ekelenkamp BV. Reden voor het assurantiekantoor om niet alleen mee te doen aan dit lokale sportspektakel, maar ook om trotse sponsor te worden van de 5KM afstand. 

De twee editie van de Nijverdalse Cityrun was afgelopen zondag, ondanks de regen, een groot succes. De regen bleek totaal geen belemmering voor de honderden lopers, integendeel. Ook de vele mensen die de lopers kwamen aanmoedigen en de gezellige muziek op een aantal punten langs de route, deden de deelnemers duidelijk goed. “Het is een mooi en toegankelijk event, waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat. Geschikt voor alle leeftijden en dus een welkome aanvulling in het activiteitenaanbod van onze gemeente”, vertelt Martijn Boerrigter. “Lokale betrokkenheid is voor Ekelenkamp ook heel belangrijk, we staan graag midden in de samenleving. Daarom zijn we sponsor geworden van dit evenement. Met ons eigen team volop genieten van het sportieve spektakel, maar ook anderen laten meegenieten.”

“Bij Ekelenkamp & JIJ Hypotheken (een samenwerking tussen Mulder Makelaardij en Ekelenkamp. Red) houden we het graag persoonlijk”, legt Boerrigter uit. De adviseurs staan voor u klaar in het kantoor aan de Godfried Bomansstraat 9 te Nijverdal. Ekelenkamp is uw partner voor al uw privé en zakelijke financiële zaken, verzekeringen, hypotheken en pensioenen. “Met vaste gezichten, persoonlijk contact en begrijpelijke adviezen onderscheiden we ons. We werken transparant en zijn eerlijk in de kosten. Vooraf weet je waar je aan toe bent, zonder gedoe. Maak direct een afspraak en zie wat wij voor u kunnen betekenen. We hanteren ruime openingstijden en zijn ook ’s avonds en online goed bereikbaar”, aldus Martijn Boerrigter.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: