Voorstelling "Boslucht" Toneelgroep 't Hexel uit Nijverdal geannuleerd

Datum: 20-09-2018

19.07 uur - De voorstelling "Boslucht" door toneelgroep 't Hexel uit Nijverdal, die 31 januari, 1 en 2 februari 2019 in het ZINiN theater te Nijverdal zou plaatsvinden, kan vanwege onvoorziene omstandigheden helaas niet doorgaan. Wel belooft  toneelgroep 't Hexel in 2020 weer op de planken te staan. De groep dankt het publiek voor de jarenlange trouwe komst naar het theater en vraagt begrip voor de ontstane situatie. Toneelgroep 't Hexel ziet u graag terug in het ZINiN theater in 2020!

 
U kunt uw gekochte kaarten bewaren voor de voorstelling in 2020 voor dezelfde dag (donderdag, vrijdag of zaterdag). Met deze toegangskaarten kun u de voorstelling alsnog bezoeken. De data voor 2020 zijn: donderdag 30 januari, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari.
 
Indien u uw kaarten liever wilt retourneren, kan dat ook. Dit kan door een mail te sturen naar alicesmit@zinin.com. Vermeld hierin uw naam, adres en IBAN-nummer waarop het bedrag teruggestort kan worden.
 
Nogmaals excuses namens toneelgroep 't Hexel en het ZINiN Theater. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie en voor de geboden oplossing(en).
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit Harmsen schreef op 21-09-2018

Zijn de kaartjes die gekocht zijn voor de vrijdagavond dan ook vanzelf geldig voor de vrijdagavond in 2020?

William S. Burroughs schreef op 21-09-2018

Aan Gerrit Harmsen. Dat staat er wel dus is het antwoord jazeker! Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: