SVVN op bezoek bij Marienberg

Datum: 20-09-2018

07:34 uur - Zaterdag gaat ie van start. De competitie van het seizoen 2018-19. De bal rolt inmiddels al aardig wat weken op Sportpark Groot Lochter en sportparken elders in het land. De nodige oefen- en bekerwedstrijden zijn al gespeeld en zaterdag begint dan ook het echte werk.

 

Het eerste elftal kan qua resultaat terugkijken op een goede voorbereiding. De twee oefenwedstrijden tegen clubs waarvan je mag verwachten dat ze op de bovenste plaatsen meedoen in de tweede klasse werden beide met minimaal verschil verloren terwijl er beide wedstrijden een beter resultaat had kunnen worden behaald. De drie bekerwedstrijden tegen één derde (Zwolsche Boys 3-2) en twee vierde klassers (SC Rijssen 0-6 en VV Wijthmen 0-2) werden allen gewonnen zodat SVVN 1 in de koker zal zitten bij de loting voor de eerste knock-out ronde.

 

Tussendoor werd er op eigen veld op meest fortuinlijke gewonnen van collega derde klasser ZAC. De uitstekend voetballende gasten waren veruit de betere ploeg, maar SVVN wist deze wedstrijd wel het net te vinden. Qua veldspel valt nog wel heel wat verbetering te halen. Hierbij moet wel de kanttekening gemaakt worden dat de ploeg veel kleine blessures heeft zodat het lastig is om telkens in dezelfde samenstelling te spelen. Kortom: Er is genoeg werk aan de winkel.

Een nieuw seizoen in de 3de Klasse. Een 3de Klasse die zo op het oog sterker uitziet dan vorige seizoen. De drie degradanten worden ingeruild voor slechts één promovendus en dat is ook nog eens PH. Aan de 2de Klasse raken we ON kwijt, maar krijgen we Voorwaarts V. en Blauw Wit’66 voor terug. Dan kwam uit district Noord nog OZC om de 14 clubs te completeren. Buiten een paar uitschieters naar boven lijkt de rest van de teams aardig aan elkaar gewaagd en is het lastig om een voorspelling te geven.

 

De competitie begint zaterdag in en tegen VV Mariënberg. Laat dat nu exact dezelfde seizoen opening zijn als vorig seizoen. Toen speelde SVVN een vrij goede partij zoals dat met name de eerste seizoenshelft wel vaker te zien was. Lang leek SVVN de wedstrijd te gaan winnen, maar vlak voor tijd moest het toch nog de gelijkmaker incasseren zodat beide ploegen begonnen met 1-1 gelijkspel. Melvin Hulsman was de doelpuntenmaker aan Nijverdalse kant. Zaterdag begint de wedstrijd VV Mariënberg 1 tegen SVVN 1 op Sportpark Westerpark te Beerzerveld op het ongewone tijdstip van 14:45 uur. Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Gert Maneschijn uit Daarlerveen.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: