6 oktober Rozenburgse Band in de Gauwe Geit : The Vintage Rockers

Datum: 19-09-2018

16:09 uur - Net als vorig jaar wordt er in de Gauwe Geit weer een reünie gehouden van een klas van een basisschool uit Rozenburg , want  de uitbater van In de Gauwe Geit was destijds in 1978 hun onderwijzer. Wat is dan leuker om dan In de Gauwe Geit ook een Rozenburgse band te laten spelen: the Vintage Rockers. 

De gemiddelde leeftijd van deze band is absoluut vintage en de muziek? Natuurlijk vintage maar ook modern, van de 50-er jaren rock en roll, via de beat en soul van de 60-er en 70-er jaren naar de pop rock van de jaren 80 en negentig. Een bijzondere variatie van bekende klanken, Engels, maar ook Nederlandstalig, luisternummers en meezingers. De Vintage Rockers  staan voor veel muzikale variatie: rock, beat, blues soul en lol. Zij gaan ervoor om een bepaald sfeertje in de kroeg te creëren. Wie dat dus wil meemaken……kom dan op 6 oktober vanaf 22.00 uur kijken en luisteren naar de Vintage Rockers in de Gauwe  Geit

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: