20 september: Gezamenlijke seizoensopening van de ouderenbonden

Datum: 14-09-2018

9.12 uur - Zoals gebruikelijk starten ook dit jaar de gezamenlijke ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB het seizoen. De bijeenkomst vindt plaats in Het Centrum aan de Constantijnstraat in Nijverdal. Begint om 14.30 uur. Is toegankelijk voor leden en belangstellenden. Zaal opnen om 14.00 uur.

 
 
Voorzitter van de PCOB Jeroen Piksen zal een lezing houden over identiteit, de Nederlandse. Wat wil dat zeggen? Of heeft koningin Maxima gelijk? Bestaat die eigenlijk niet? Wat maakt dat we ons Nederlander voelen of, juist niet, of niet meer? De opening wordt verzorgd door voorzitter van de KBO Jan Woertman. Het orkest Sohno levert een muzikale bijdrage.
 
Bijeenkomst PCOB op 4 oktober in Het Centrum
 
Op 4 oktober houdt de PCOB voor het eerst haar maandelijkse ledenbijeenkomst. Mevrouw Roelfs- Rijzebosch uit Ommen verzorgt de middag met een film over de geschiedenis van de Regge. Onder de titel "De Regge kronkelt weer", wordt verhaald over het herstel van een rechte stroom naar een nieuwe kronkelende rivier met de prachtige natuur er om heen. De middag is vrij toegankelijk voor leden en belangstellenden. De middag wordt gehouden in Het Centrum aan de Constantijnstraat in Nijverdal. Aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur  Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: