Schaduwschilderen bij ZINiN

Datum: 13-09-2018

14.33 uur - In één avond een uniek schilderij maken? Woensdag 26 september wordt er een workshop schaduwschilderen gegeven in ZINiN Bibliotheek Hellendoorn. Tijdens de workshop schaduwschilderen gaat u met onderwerpen om als kijken, verf mengen, contrast en ritme. Er is geen vereist instapniveau, dus iedereen kan deelnemen aan de workshop!

 
 
Wanneer u wilt deelnemen aan de workshop schaduwschilderen dient u van ter voren een digitale foto aan te leveren. Dit kan een foto van uzelf, uw (klein) kind, huisdier, landschap of vakantie zijn. De avond begint om 19:00 en eindigt om 21:30. Er wordt gewerkt met acrylverf, dus trek oude kleren aan! Op woensdag 24 oktober en woensdag 21 november is er nog een workshop schaduwschilderen in ZINiN Bibliotheek Hellendoorn. Dit zijn geen vervolglessen op de eerste workshop. 
 
Inschrijven workshop
Wilt u graag deelnemen aan de workshop schaduwschilderen? Inschrijven voor de workshop kan via www.zinin.com. Inschrijven kan ook via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: