Verkoop kaarten Ladies Night bij ZINema van start gegaan!

Datum: 13-09-2018

9.39 uur - Dames, het is weer tijd voor een ladies Night! Op woensdag 10 oktober (aanvang 19:30) wordt er in ZINema een gezellige avond voor dames georganiseerd. Het is nog even een verrassing wat er allemaal staat te gebeuren maar één ding is zeker: Het wordt een echte vrouwenavond!

ZINema draait de nog uit te komen romantische komedie ‘Zwaar Verliefd’. Laat de mannen dus thuis en kom met je vriendin, moeder, zus, dochter, naar ZINema om een avond heerlijk verwend te worden. 
 
Zwaar Verliefd
Jim Bakkum en Barbara Sloesen spelen de hoofdrol in de nieuwe romantische komedie van Nederland ‘Zwaar Verliefd’. In de film zien we het leven van de jonge, succesvolle dierenarts Isa. Ze is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. 
Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Dit beloofd een avond te worden waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige manier bij elkaar komen in de film ‘Zwaar Verliefd’! 
 
Verassend optreden

Kletsen, lachen, ontspannen en genieten van een fantastische film. ZINiN heeft weer flink haar best gedaan om ook deze Ladies Night de dames zoveel mogelijk te verwennen. ZINiN verklapt nog niet wat er allemaal gaat gebeuren, maar kondigt vast aan met deze Ladies Night de dames te verassen met een bijzonder optreden. 
 
Reserveer nu

Kaarten voor de Ladies Night zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de kassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal. Let op: de Ladies Night bij ZINiN is altijd razendsnel uitverkocht. Dus het advies van ZINema luidt om tijdig kaarten te reserveren. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: