Open Manegedag bij Reggehoeve Hippisch Centrum op 22 september

Datum: 11-09-2018

9.35 uur - Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag bij Reggehoeve Hippisch Centrum! Van 10.00 tot 16.00 uur openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

 
Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma. Ponyrijden & poetsen voor iedereen… interessante spring- & carrousel demo’s, paard- & ponyrijlessen, springkussen & live muziek.
 
Reggehoeve Hippisch Centrum is een 5 sterren manege & pensionstal gevestigd in Hellendoorn en biedt met plezier manegelessen aan kinderen en volwassenen op ieder niveau. Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedag is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). 
 
Nationale sportweek
De Open Manegedag wordt gehouden in de eerste week van de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedag uitstekend op aansluit. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedag kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.
 
Reggehoeve Hippisch Centrum is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.
 
Reggehoeve Hippisch Centrum | Katenhorstweg 4a | 7447RN | Hellendoorn | www.reggehoeve.nl | info@reggehoeve.nl | 06-23813763
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: