Beleef het buitenleven tijdens de Schuilenburg Herfstfair!

Datum: 10-09-2018

16.15 uur - Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt de tweede editie van de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een prachtige historische locatie gelegen aan de rivier de Regge in het mooie Salland. 

“Genieten met de hoofdletter G”
“Na een zeer geslaagde eerste editie, komt er natuurlijk een vervolg in 2018”, aldus Aline Hofstee namens het organiserende bureau Plan Effect. Landgoed Schuilenburg biedt de fair een uiterst geschikte locatie met een knusse boomgaard, horecagelegenheid en mini haven met fluisterboot en kanoverhuur. Op dit moment wordt er door de organisatie hard gewerkt aan het werven van bijzondere standhouders. “Omdat we al vele jaren fairs organiseren, willen standhouders gelukkig graag bij ons op de fair staan. Maar voor de herfstfair gaan we echt selectief te werk. We willen veel producten die te maken hebben met het buitenleven, en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in het huis met mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair”.
 
Rondvaarten, demonstraties en workshops
Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. “Landgoed Schuilenburg is prachtig gelegen aan de rivier de Regge. Ieder uur vertrekt er een boottocht die de bezoekers laten genieten van de Regge. De schipper vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden over deze unieke rivier’ en de herkenningspunten in de omgeving. 
Maar er is natuurlijk nog meer. “Op een echte fair mag live-muziek niet ontbreken en ook de demonstraties met roofvogels zijn er weer op alle dagen van de fair. Zoals het een echte fair betaamt, is er ook voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren even onze website www.schuilenburgherfstfair.nl checken.
 
Smullen van lekkers met een herfsttintje
Een laatste aspect wat een dagje Schuilenburg Herfstfair helemaal af maakt, is natuurlijk lekker eten. “Veel bezoekers blijven een hele dag op de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke Hot Chocolat geserveerd met een flinke toef slagroom en marshmallows. Ook is er natuurlijk koffie thee en fris te verkrijgen. Op het fairterrein staan diverse food aanbieders met heerlijke een balletje gehakt, overheerlijke soepen en andere lekkernijen. De bezoekers kunnen zich een hele dag vermaken op de fair. Genoeg redenen dus om 5, 6 of 7 oktober alvast in je agenda te reserveren”, sluit Aline Hofstee af.
 
Praktische informatie
Naam evenement: Schuilenburg Herfstfair
Datum evenement: 5 tot en met 7 oktober 2018
Locatie evenement: Landgoed Schuilenburg, Schuilenburgerweg 54 in Hellendoorn
Organisatie evenement: Organisatiebureau Plan Effect
Te verwachten aantal bezoekers: 4000
Entreeprijs: volwassenen € 6,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Parkeren: Gratis

 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit schreef op 10-09-2018

Is dit iets voor de ambachen van vrogger noew uit Hellendoorn?

gerard schreef op 11-09-2018

Gerrit denk dat vrogger en noew iets te kort door de bocht is hip ouderwets ,klassiek modern,style.

Uw reactie

Naam:
Bericht: