Prijzen voor Hertruiters

Datum: 10-09-2018

8.50 uur - Dit weekend stonden er verschillende concoursen op het programma. Milou Ekkel kwam samen met haar paard Uvonia zaterdag en zondag aan de start tijdens een twee daagse nationale kadervorming in Tolbert. Zaterdag wonnen ze met een score van 67,6% overtuigend de Children rubriek en zondag won het duo weer de Children, dit maal met een B-kaderscore van 69,2%.

Over beide dagen werd ze knap eerste en ze mochten een mooie deken in ontvangst nemen als extra prijs.
 
Milan Elshof startte met zijn paard Iris in de dressuur klasse L1 in Wilp. Hij reed twee nette proeven die werden beloond met 193,5 en 194,5 punten van de jury en een derde en vierde prijs.
Melissa en Luc Eshuis gingen van start in Ambt Delden. Met haar pony Pim wist Melissa twee eerste prijzen te behalen in de klasse L1 dressuur met maar liefst 207,5 en 197 punten. Luc had succes in het springen met zijn pony Forest Fire. Hij won de derde prijs in de klasse BB categorie C met 73 punten en de tweede prijs in de klasse B met 80 punten.
 
Ook Jip Ottes startte in het springen met haar pony River. Ze reed twee mooie foutloze parcoursen en was met het progressie supersnel. Dit leverde haar een tweede prijs op.
Maaike Hulshof reed mee met de Bixie in Lemelerveld. En dit ging heel goed. Ze behaalde met de dressuur twee keer de eerste prijs en met springen won ze een derde prijs.
Maggy Roelofs ging van start van de Lourenshoeve in de dressuur klasse L2. Zij deed dit met succes want ze wist beide proeven winnend af te sluiten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: