Groots indoor Tuigpaardenevenement met spectaculaire springshow

Datum: 08-09-2018

16.38 uur - Op zaterdag 22 september 2018 vanaf 17.00 uur organiseert menclub de Helderse Voerluu een indoorconcours voor tuigpaarden en hackney's. Er is volop ingeschreven voor deze eerste editie van dit grootse evenement. Er zijn maar liefst 14 wedstrijdrubrieken.

De paarden komen aangespannen en onder het zadel in de baan. Vooral wanneer de KWPN goedgekeurde tuigpaarddekhengsten met elkaar de strijd aangaan zal het spannend worden. Ook de oefenrubriek voor jonge tuigpaarden zal de volle aandacht van het publiek krijgen.
 
De wedstrijd wordt afgewisseld met diverse shows, die ook de niet-paardenkenners zal aanspreken. Omdat de jeugd de toekomst heeft, zijn er de mini's. Dit zijn kinderen tot 10 jaar, die verkleed, met hun pony voor de wagen in de baan verschijnen. 
En er is een spectaculaire verrassingshow, die alles te maken heeft met tuigpaarden, springen en koetsen. Ook enkele personen uit het publiek kunnen hieraan deelnemen. Misschien u wel!
 
Aan het eind van de avond strijden de winnaars van de rubrieken om de Grote prijs van Hellendoorn. Om het feest compleet te maken is er muziek.
Uiteraard is de entree gratis. U bent van harte welkom bij de manege aan de Pastoor Rientjesstraat 85 in Hellendoorn.  Het evenement duurt van 17.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: