Expositie in de Smidse hele maand september geopend

Datum: 08-09-2018

11.05 uur - Burgemeester Anneke Raven opende zaterdag 1 september de expositie Oud Nijverdal en Hellendoorn in Europa in De Smidse. Op de jaarlijkse expositie van de ’werkgroep expositie’ van de Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal is weer een groot aantal foto’s te zien uit onze eigen Geschiedenis.

De expositie is de hele maand september elke dag geopend, op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur.
 
Alle panden in de Wilhelminastraat en Kerkstraat zoals ze nu zijn en vroeger waren zijn er te zien. Ook zijn er foto’s van omliggende straten en van bedrijven zoals Smid Bosch, Hosmar en Wibbelink.
 
Ook zijn er weer veel groeps- en klassenfoto’s uit met name Nijverdal te zien op de expositie, waarvan bijvoorbeeld niet bekend is wanneer de foto is gemaakt en wie er allemaal op staan.
 
Tot slot is er een expositie over de Tienlandenrit en zijn er foto’s van 50 jaar partnerschap met Ibbenbüren.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: