Erelinten voor Hertruiters

Datum: 03-09-2018

9.21 uur - Dit weekend was er voor paarden en pony’s een concours in Ommen bij de Laarhoeveruiters. Hier waren een aantal leden van PSV Hertruiters weer succesvol: Luc Eshuis startte met zijn pony Forest Fire in de klasse BB en B springen. Dit ging heel goed en hij mocht twee keer het oranje lint en twee mooie dekens voor zijn pony in ontvangst nemen voor de eerste prijs. Hij kreeg mooie punten van de jury, maar liefst 87,5 en 90 punten.

Ook Jip Ottes startte met haar pony HIstory of Horatio in de klasse B springen. Ze reed een mooi foutloze ronde en won de tweede prijs met 83,5 punten voor de wijze van rijden.
Melissa Eshuis maakte met haar pony Pim het debuut in de klasse L1 dressuur. En dit ging heel goed, ze behaalde 189,5 en 197,5 punten, goed voor een eerste en een tweede prijs.
 
 
Milan Elshof startte ook in de klasse L1 met zijn paard Iris. Hij reed twee mooie proeven in een sterk deelnemersveld. Met 205,5 en 200,5 punten haalde hij een vijfde en een derde prijs.
Ook Silke Pot was goed op dreef met haar pony Nirvana. Zij startte in de klasse BB en behaalde twee keer een eerste prijs met 200 en 204 punten.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: