Tuigpaardenconcours in Luttenberg op 8 september

Datum: 28-08-2018

9.27 uur - Zaterdag de 8e september wordt de 14e  editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg gehouden. Inmiddels het grootste Tuigpaardenevenement in de regio. 

Voor dit concours wordt deze dag het terrein bij manege “De Luttenberg” het toneel van aanspanningen met eenspannen, tweespannen, KWPN-tuigpaarden en Hackney's. Daarnaast zullen er diverse kampioenschappen en finales worden verreden, waaronder de finale Young Riders, het kampioenschap fokmerrie’s en het kampioenschap vierspannen.
Verder kunnen vanaf de overdekte tribune damesklassen, competitierubrieken, showrubrieken en kampioenschappen worden bewonderd. Al met al een compleet en vooral mooi programma voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die kennis willen maken met deze veelzijdige tak van de paardensport. 
 
De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag hun kunnen showen. En is het bij bijvoorbeeld springen en dressuur de bedoeling dat het publiek zich rustig houdt, bij de tuigpaarden mogen de deelnemers worden aangemoedigd. Bij de tuigpaardensport is het namelijk de bedoeling dat de paarden zich zo goed en mooi mogelijk laten zien. Hierbij kunnen zij de hulp van de toeschouwers goed gebruiken.
 
Nationaal Concours Hippique Luttenberg
Zaterdag 8 september 2018 aanvang 10:00 uur
Terrein: Looweg 6a
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: