Zaterdag 1 september: open dag voetbalvereniging DES

Datum: 22-08-2018

9.19 uur - Zaterdag 1 september organiseert voetbalvereniging DES de jaarlijkse open dag voor jongens én meisjes tot 10 jaar die interesse hebben om bij DES te komen voetballen. Door middel van allerlei verschillende leuke voetbalactiviteiten beginnen de mini's en pupillen weer aan een nieuw seizoen vol voetbalplezier. Alle kinderen die mee willen doen met de activiteiten moeten zelf kleding en voetbal- en of sportschoenen meenemen.

 
 
Ook voor nieuwe leden!
Mocht je nog niet op voetbal zitten en het lijkt je wel leuk om te komen? Dan is deze ochtend de perfecte mogelijkheid! Iedereen die geïnteresseerd is in voetbalvereniging DES, is natuurlijk van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Er is gelegenheid om vragen te stellen en in de speciale informatiestand is allerlei informatie te krijgen over onze mooie vereniging. Ook is hier natuurlijk de mogelijkheid om lid te worden.
 
De open dag van voetbalvereniging DES wordt gehouden op sportpark Gagelman, Duivecatelaan 10 en begint om 10:00 uur. De open dag is om 12:00 uur afgelopen.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: