Zomer orgelconcert Frank Kaman

Datum: 13-08-2018

20.00 uur - Frank Kaman (1970) is organist, pianist, koordirigent en muziekdocent. Hij volgde een opleiding aan het Conservatorium van Enschede en Zwolle. Als dirigent is hij verbonden aan het Christelijk Mannenkoor Hollandscheveld en het Christelijk Zangkoor Nijverdal. Als muziekdocent is hij werkzaam op het Greijdanus te Hardenberg.

 
 
Als organist en dirigent gaf hij optredens in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland. Frank Kaman verleende zijn medewerking aan verschillende cd-opnames. 
 
In 2012 verscheen Celebratio, opgenomen op het Hinsz-orgel in de Martinikerk te Bolsward. Een afwisselende en originele cd met virtuoze en verstilde composities uit heden en verleden. Met toetsenist Gerhard Meerholz maakte hij een succesvolle 'Music'-serie: drie cd's waar het orgel samen met synthesizer op een swingende manier ten gehore wordt gebracht.
 
Muziekmaken is voor Frank Kaman dan ook een zoektocht naar de gevoelige snaar: de luisteraar moet geraakt worden. Het thema van dit orgelconcert  is  "vakantie"
 
Plaats: Nijverdal Regenboogkerk
Adres: Grotestraat 127
Datum: Vrijdag 17 augustus
Aanvangstijd concert: 20.00 uur
Toegang is gratis, vrije gift bij de uitgang
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 17-08-2018

@WSB, deze keer geen titel, maar een quote, "I always felt rock and roll was very, very wholesome music", Wie o wie.

William S. Burroughs schreef op 17-08-2018

Aan Geronimo. Queen of Soul Aretha Franklin R.I.P Prettige dag.

Geronimo schreef op 20-08-2018

@WSB, waardeer jij Aretha echt of kom jij ook niet verder als die BNers. Noem haar beste nummer en ze komen niet verder dan I sau a little prayer,Respect en Tthink?.

William S. Burroughs schreef op 21-08-2018

Aan Geronimo. Ben wat Kings en Queens betreft altijd serieus. Prettige dag.

Geronimo schreef op 22-08-2018

@WSB, over smaak valt niet te twisten, maar qua stem zul je toch niet kunnen ontkennen dat de king van Queen komt?

William S. Burroughs schreef op 22-08-2018

Aan Geronimo. Daar kan ik wel mee leven. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: