Vint-Iets uit Hulsen organiseert markt tijdens Stoppelhaene in Raalte

Datum: 07-08-2018

12.07 uur - De Vint-iets Market op 23, 24 en 25 augustus is een markt tijdens het Stöppelhaene weekend voor het hele gezin en creatievelingen. Een hippe markt op de Varkensmarkt met een goeie vibe, waar lokale en creatieve mensen hun producten kunnen aanbieden.

Een lekkere sfeer, veel bezoekers, fijne mensen en een markt waar je producten kunt vinden die met liefde en aandacht zelf gemaakt worden of gekozen zijn.
 
Vorig jaar hebben we kleinschalig uitgepakt met een Vint-iets terras, kids corner, workshops en een musicwall, dit jaar toveren we de gehele Varkensmarkt om tot Vint-iets market! Een nieuwe markt met genoeg te beleven voor jong en oud. Denk aan o.a.: vintage and more, kleding, workshops, photobooth, kidscorner, barber, vinyl, music enz.
 
De openingstijden van de Vint-iets market:
 
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
 
ZIEN WE JULLIE DAAR?
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: