Bixie Kampioen voor Hertruiters

Datum: 06-08-2018

16.41 uur - Dit weekend werd de Galoppade (Overijssels Kampioenschap) voor bixieruiters en de paarden verreden in Ootmarsum. Bij beide onderdelen werd PSV Hertruiters vertegenwoordigd. Berber Nijland was goed op dreef met haar pony Sunny Boy. Ze haalde in haar dressuurproef de maximale score van 84 punten en eiste daarmee het kampioenschap op.

Deze jonge kampioene, ze is nog maar zes jaar, was een van de jongste deelnemers! Door haar successen van de afgelopen weken mocht zij ook tijdens het NK dressuur in Ermelo aan de bixierubriek meedoen. Ook hier deden Berber en Sunny Boy het heel goed met een score van 83 punten en het was voor hen een fantastische ervaring om op zo’n groot evenement deel te nemen. In de klasse L1 bij de paarden was Martin ter Haar succesvol. Hij wist door te dringen tot de finale en behaalde uiteindelijk de zevende prijs.
 
Milou Ekkel en haar paard Uvonia zijn naar een kadervormingswedstrijd in Ermelo geweest tijdens het WK jonge dressuurpaarden waar ze aan start kwamen bij de klasse Children. Zij reden een mooie proef en wonnen met 68,7% een eerste plek en kregen een mooie statiedeken en mochten een ereronde rijden! Ook voor hen een mooie ervaring om op zo’n groot evenement deel te nemen.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: