Sallandse Heuvelrug Zomerfair gaat niet door

Datum: 02-08-2018

Het buitencentrum Sallandse Heuvelrug heeft besloten om de zomerfair op zaterdag 18 augustus en zondag 19 augustus te annuleren. Er zijn te weinig aanmeldingen van exposanten binnen gekomen waardoor zij niet een optimale kwaliteit kunnen bieden aan de bezoekers en standhouders.

De volgende fair staat op 24 en 25 november gepland, U bent van harte welkom!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 04-08-2018

@WSB, normaal gesproken doe ik er maar een. Kijken of je echt goed bent. De zetels van 't krachtige heden. Wie oh wie.

William S. Burroughs schreef op 04-08-2018

Aan Geronimo. Mag ik u er op wijzen dat het ook in de gangen van mijn geheugen erg warm is. Ik ben er niet zo van maar het is het Twents volkslied: Er ligt tussen Dinkel en Regge een land. Prettige dag.

Geronimo schreef op 05-08-2018

@WSB, als ik wist waar je woonde, kwam ik je een koude,goudgele rakker brenger, zodat je bovenkamer niet oververhit raakt. Maar aangezien ik dit niet weet, moet je er maar een van jezelf lostrekken.

William S. Burroughs schreef op 05-08-2018

Aan Geronimo. Ben van de blauwe knoop. Prettige dag.

Geronimo schreef op 06-08-2018

@WSB, voor iemand van de blauwe knoop, weet je vrij veel van, laat ik het dan maar netjes houden, onfatsoenlijke muziek.

William S. Burroughs schreef op 06-08-2018

Aan Geronimo. Ben ook niet met de blauwe knoop geboren. Die was op een dag na vele onfatsoenlijke jaren gewoon nodig. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 06-08-2018

aan Geronimo. It's a lonely picture Of an empty glass It's a still life study Of a drunken ass And he howls at the moon Hoping the sun don't come up too fast. John Hiatt. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: