Hertruiters op podium bij de regio en het NK

Datum: 31-07-2018

10.17 uur - Dit weekend waren de NK Dressuur te Ermelo voor topruiters en de Regiokampioenschappen in Ootmarsum voor de Landelijke Ruiters. Tijdens het NK had PSV Hertruiters twee deelnemers aan de start. Milou Ekkel startte met haar paard Uvonia in de Children klasse (12 t/m 14 jaar). Zij reed met twee nette proeven naar een vierde prijs.

De eerste dag behaalden ze een score van 65% en de tweede dag een score van 69,107%.
 
Frank Hosmar had twee ijzers in het vuur. Hij startte Guetta en Alphaville NOP. Alf liep een hele fijne kür en het was goed genoeg voor het zilver! Ook kreeg hij te horen dat hij weer opgenomen is in het Nederlandse Team voor het WK voor pararuiters in Tryon (USA). Guetta werd geselecteerd als reservepaard. Het is inmiddels de tiende keer op rij dat Frank het Nederlands Team mag vertegenwoordigen.
 
Tijdens de Regiokampioenschappen in Ootmarsum waren Luc en Melissa Eshuis succesvol. Luc behaalden met zijn pony Forest Fire een tweede prijs in de dressuur klasse L1 categorie C. Zijn zus Melissa reed naar een derde prijs met haar pony Pim in de klasse B categorie C. En daarmee plaatste Melissa zich voor het NK in Ermelo dat op 25 augustus plaatsvindt.
 
Ook Nické Miskotte plaatste zich voor het NK. Zij reed haar pony Brouwershaven’s Leonie naar een knappe vierde prijs in de klasse Z2 categorie D/E.
 
Tijdens de avonddressuur in Bathmen werd er een eerste en een tweede prijs behaald door Malika Elshof. Zij kwam met haar paard Iris aan de start in de klasse B.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: