Zomer Zumba lessen bij Fysion

Datum: 30-07-2018

10.27 uur - Afgelopen maandag, 23 juli 2018, was de eerste Zomer Zumba les van Fysion Nijverdal. Er waren in deze les wel liefst 63 deelnemers! Een mega opkomst en dat met dat warme weer. Gelukkig heeft het Ravijn een heerlijke temperatuur binnen waardoor het aangenaam in de zaal was. Maar zweten ga je sowieso wel doen bij de Zumba!

Elke zomer geeft Sarien Jansen van Fysion 3 Zomer Zumba lessen in het Ravijn. Of je lid bent van Fysion of niet: iedereen is welkom. Voor maar 3 euro per les heb je een swingend uurtje dansen op Latijn-Amerikaanse muziek!
De Zumba lessen worden gegeven in Sportcomplex het Ravijn in zaal 1 (meteen rechts bij de ingang. 
 
Iedereen kan meedoen. Ook al ken je de dansen nog niet, ben je niet ritmisch of heb je het nog nooit gedaan. Iedereen kan lekker zwingen en zweten. 
 
Wat is Zumba?
Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem.
 
Vetverbranding
Zumba volgt de aerobic and interval training methode. Zo wordt de calorieverbranding verhoogd. Je kunt tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau, het intensiteitsniveau en hoe swingend jij meedoet.  
 
De volgende twee Zomer Zumba lessen zullen zijn op maandag 30 juli 2018 en op maandag 6 augustus van 19.30 uur tot 20.30 uur.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: