Heracles Soccer Camp bij DES in Nijverdal

Datum: 29-07-2018

18.29 uur - Heracles Almelo komt van 27 tot en met 29 augustus naar DES in Nijverdal met een driedaags Heracles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Verder staat er eind augustus een Heracles Soccer Camp en keeperskamp op het programma bij NEO in Borne (29 t/m 31 augustus). Inschrijven kan via www.heracles.nl/soccercamps. 

Skill Games
Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de Heracles Soccer Camps, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue, een Heracles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Heracles Almelo de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.
 
Volledig programma
Alle trainingen van de Heracles Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de Heracles Soccer Camps ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Heracles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: