Volg Ilse & Ilona tijden een zomerse roadtrip!

Datum: 29-07-2018

12.38 uur - Het gevoel van vrijheid, de wereld aan je voeten, gaan en staan waar je wilt… roadtrippen is heerlijk. Het is één van de leukste manieren van vakantie vieren! Dat vinden ook de Nijverdalse dames Ilona en Ilse. Zij vertrekken 5 augustus in een supergave Fiat 500 cabrio richting Italië. Waar de reis hen daarna brengt, is nog niet bekend. Het mooie is: de speciale vakantievlog is te volgen via sociale media! Zoek op Ilse & Ilona. 

Ilona Kuipers en Ilse Meulman hebben al jaren de wens om een roadtrip te maken. Het liefst met twee andere vriendinnen erbij. Helaas haakten er twee af omdat zij – heel begrijpelijk - met eigen gezin vakantievieren. “We wilden de roadtrip pas gaan maken als deze twee vriendinnen de kinderen wat groter hebben en dus wat makkelijker weg kunnen. Ilse en ik wilden dit jaar een low budget vakantie, maar er lagen nog geen concrete plannen klaar”, legt Ilona Kuipers uit. "Tijdens een gezellig avondje in de kroeg grapten we tegen Ewald Aaltink dat we graag een auto van hem meewilden, zodat we dit jaar alvast een kortere roadtrip konden maken. Hij is immers eigenaar van Auto Aaltink. Ewald werd echter direct enthousiast. We namen het in eerste instantie niet zo serieus, want dit was met een lolletje ontstaan. Tot hij mij de volgende dag appte of ik het echt meende... zo geschiede...”
 
“Ik ken beide dames van het hardlopen en inmiddels zijn we goede vrienden”, vult Ewald Aaltink aan. “Tijdens het hardlopen, kamp en alles wat hier omheen hangt, ontstaan mooie gesprekken. Ook gesprekken hoe verschillend onze levens zijn. Ik, midden 40, getrouwd, beide werkend en een gezin met 2 kinderen. Zij, single en heel zelfstandig. Vaak kijk je met jaloerse blikken naar elkaars leven. Ik heb dan ook heel veel respect voor hen. Beide hebben ze alles netjes voor elkaar: Strak huis, hard werken en genieten van het leven. Maar ik besef ook dat het soms moeilijk voor ze is. Je vraagt je af: Is onze maatschappij eigenlijk wel gemaakt voor éénverdieners of singles? Let wel, ik vind de meiden niet zielig en zij zichzelf gelukkig ook niet. Ze redden zich prima en leven hun leven, maar dan wel compleet anders dan die van mij. TROTS op deze hardwerkende meiden! Daarom gun ik ze deze roadtrip. Een win- win-situatie toch?! Zij een mooie cabrio, terwijl wij kunnen genieten van een regelmatige vlog. Zo laten ze mij en de rest van Nijverdal meegenieten van iets waar ik eigenlijk best een beetje jaloers op ben. Ik hoop dat ze geweldige dagen zullen beleven”, aldus Ewald. 
 
Atletics
Ilse en Ilona zijn beide actief bij Atletics. Ze sporten graag, maar helpen ook bij evenementen. Zo is Ilse regelmatig vrijwilliger bij allerlei activiteiten van de atletiekvereniging en zit Ilona in de organisatie van de Auto Aaltink CityRun. “Sport is een groot onderdeel van mijn leven. Ik vind het heerlijk om te sporten. Ik ben misschien iets fanatieker, maar voor ons beiden geldt dat we heel blij zijn dat we kunnen en mogen sporten.” 
 
Sociale media
Straks niets missen van het avontuur? Volg de dames via Facebook (Ilse & Ilona), Instagram (@ilse.ilona) en Youtube. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 29-07-2018

Natuurlijk gun ik deze dames een prettige roadtrip maar ik zie geen enkele reden waarom ik dit zou moeten volgen. Prettige dag.

Sanne schreef op 29-07-2018

Inderdaad, non-nieuws!

Pibernik schreef op 29-07-2018

Gratis reclame voor Aaltink.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 29-07-2018

Pure reclamestunt van de HVH adverteerder. Wanneer die dames alles netjes voor elkaar hebben, hard werken, strak huis, sportief dus gezond, heel zelfstandig, genieten van het leven... wàt bedoelt Aaltink dan met ‘...dat het soms moeilijk voor ze is’, ‘of de maatschappij wel gemaakt is voor eenverdieners en singles’. Het lijkt me dat juist deze groep alles kan wat ze maar willen, ze worden niet beperkt door tijd, gezondheid, gezin, financiën. Door social media, singlereizen is het makkelijker dan ooit om de wereld te verkennen. Beste heer Aaltink, stel liever één auto beschikbaar voor arme bijstandsgezinnen, die deze gratis kunnen lenen voor ziekenhuisbezoek, uitstapjes naar b.v. familie, vrienden, dierentuin.

Hester schreef op 29-07-2018

Bah wat een negativiteit. Bekijk het toch een positief. Wat geweldig dat iemand een ander iets gunt in welke vorm dan ook. Neem er een voorbeeld aan dat ziet de wereld er een stuk mooier uit. Dames geniet ervan!

Ewald Aaltink schreef op 29-07-2018

Beste Wat ben ik toch een Tut! Allereerst jammer dat u uw eigen naam blijkbaar niet durft te gebruiken... Zoals u kunt weten draag ik met ons bedrijf veel bij aan het sociale leven in Nijverdal... veel door sponsoring e.d. altijd in een win/win situatie... ja... in ruil voor publiciteit. Gelukkig kan ik niet inschatten wie het slechter hebben... mensen die alleen zijn en net te hard (gelukkig kunnen) werken zodat ze voor geen enkele toeslag oid in aanmerking komen of de doelgroep die u noemt. Over een waarde of uiting hierover wil ik mij dan ook niet wagen. Gelukkig kan ik me voor diverse groepen inzetten door de loop van het jaar... is het als vrijwilliger dan als sponsor voor verschillende instanties. Zoals te lezen is... zijn het goede vrienden.. waarvan ik denk dat de vlog leuk is om te volgen...

Wat ben ik toch een tut! schreef op 30-07-2018

@Heer Aaltink, u heeft mooi bedrijf, petje af om als hardwerkende ondernemer ook nog tijd/geld vrij te maken voor vrijwilligerswerk en sponsoring. Reclame en actie’s zijn zekers nodig om een bedrijf onder de aandacht te houden, bij uw personeel moet ‘de kachel ook kunnen blijven branden’. Maar zelf denk ik altijd ‘je moet de rijken niet rijker maken’ en de ‘armen niet armer maken’, ik kom graag op voor de ‘zwakkeren’, vandaar mijn reactie.

Geronimo schreef op 30-07-2018

Wat een gezeur om een reclamestuntje, wat geeneens een reclamestuntje is. In de gemeente Hellendoorn zijn de mensen zeer trouw, bij wie zij kopen. Zij switchen niet zo gauw, dus ik verwacht niet dat bij Aaltink de auto's nu als warme broodjes de showroom uitrijden. Meiden veel plezier met dit buitenkansje.

Geronimo schreef op 30-07-2018

@tut, werp je toch niet altijd op, als moeder Theresa. Gun een ander ook eens een lolletje.

Han schreef op 30-07-2018

Beste Ewald, Tut is zeer begaan met onze medemens die het "slechter" hebben. Ze is iemand die hetzelfde gedachtegoed heeft dan de SP. Een ander mag het niet goed hebben, omdat diegene er hard voor gewerkt heeft. Diegene moet namelijk zijn centjes gelijk afstaan. Ik proef in Tut zijn reactie dan ook jaloezie. Misschien wil Tut wel heel graag in uw auto rijden.

Fleur Braakman schreef op 30-07-2018

Jeetje je bent inderdaad echt een tut! Man man zeur niet zo, is toch superleuk dat hij zijn vrienden dit gunt, als er iemand veel doelen en mensen steunt is het Ewald wel!

k.e schreef op 30-07-2018

heel mooi verwoord door Ewald, naar TUT, TUT blijf hier zolang je anoniem blijft ook maar weg, of kom uit de KAST. wees blij dat er iemand wat voor ONS allen wil doen

Lin Kuipers schreef op 30-07-2018

Tut, ik stel voor om niet te oordelen over mensen, die je niet eens kent. Ilona is mijn nichtje en werkt hard voor alles wat ze heeft bereikt . Sportief hoeft niet meteen gezond te zijn. Er zijn tig mensen, die ondanks een slechte gezondheid sportief zijn. Daar neem ik mijn petje voor af. Dat is vaak afzien, ook voor mijn nichtje, Fijn, dat Aaltink deze beide jonge vrouwen deze reis gunnen. Meiden, ik wens jullie een hele fijne roadtrip!

Geronimo schreef op 30-07-2018

@Ewald Aaltink, ik snap dat deze foto beter is voor uw bedrijf. Maar volgende keer de dames een beetje meer close up. Hoeft niet zo close als in garages, kazernes etc. gangbaar is, maar ik, en ik denk meerdere heren op dit forum, zien graag een leuk koppie. En ja, ik weet dat dit zeer seksistisch overkomt in deze tijd en ook nog sorry dat ik een nick heb.

ries schreef op 30-07-2018

Respect to the singles! Alleen in het leven staan in een maatschappij die verwacht dat iedereen gezinnetjes sticht en die voor alle kosten zelf opdraaien getuigt van enig kracht! Veel plezier met de Fiat 500 reis!!

Mitis schreef op 30-07-2018

Leuke meiden, leuke auto´s, leuke garage met nette pomp, gelukkig stelt Tut haar wagentje dagelijks beschikbaar voor de minder bedeelden onder ons, goed zo Tut ga zo door...

Uw reactie

Naam:
Bericht: