Koop nu je kaarten voor DI-RECT!

Datum: 28-07-2018

 
14.41 uur - Op donderdag 6 september On Stage bij Bruisend Nijverdal: DI-RECT. Deze Haagse band behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse rock. En in september komt de band naar Nijverdal voor een optreden. Het concert begint al mooi op tijd, om 21.00 uur! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bruisendnijverdal.com en de VVV in Nijverdal. 
 
DI-RECT heeft zichzelf compleet in het nieuw gestoken. De sound is dansbaar en opzwepend. De oude soul en funk spat er werkelijk vanaf. De band staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en kan leunen op een flinke reeks radio en live klassiekers. Hun nieuwe album ‘Rollin With The Punches’ heeft de catchy singles ‘Rockstar’ en ‘With A Little Help’ opgeleverd in opmaat naar hun optreden in AFAS Live op 3 november. “Wij zijn supertrots dat wij deze gave band hebben weten te strikken voor Nijverdal. Ze hebben een supermooie sound, dus dat wordt gegarandeerd een spetterende avond. Dat mag je niet missen!”, aldus Leonie Smit van Bruisend Nijverdal. “Het concert begint al vroeg op de avond die donderdag, dus de bezoekers kunnen ’s avonds weer op tijd in huis zijn en fris de volgende dag op het werk verschijnen”, lacht Leonie. 
 
Zaal open: 19.30 uur
Start concert: 21.00 uur
Einde avond: 23.30 uur
 
Kaarten zijn online verkrijgbaar via de website van Bruisend Nijverdal (www.bruisendnijverdal.com) of bij de Tourist Info/VVV in Nijverdal. Kaarten kunnen daar gekocht worden tijdens de openingstijden: Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11-17 uur en dinsdag en donderdag van 11-20 uur. De verkoop gaat hard, dus wees er snel bij!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 28-07-2018

Nog een groot verschil tussen Nijverdal en Hellendoorn. Het feest in Hellendoorn heeft gratis toegang, terwijl je entree moet betalen in Nijverdal. Ook niet raar dat een feest in Nijverdal niet loopt.

Daan schreef op 28-07-2018

Jammer je reactie Han... de enige avond dat je in Nijverdal entree moet betalen is bij Di-rect... maar wel de goedkoopste entree prijs in Nederland voor deze band.. de andere avonden zijn volledig gratis.. betaald door sponsoren en drankomzet... Daarnaast heeft de Hellendoornse Oranjevereniging leden (bijna heel Hellendoorn) welke dus lidmaatschap betalen.. waar dit feest o.a. mede door wordt betaald.. ik vind dat ze goed bezig zijn in Nijverdal... vorig jaar geheel gratis genoten! ;-P

Geronimo schreef op 29-07-2018

Dat voorprogramma speelt best lang. En daarna nog Di-rect, word een latertje.

Han schreef op 29-07-2018

Daan, dat is een avond te veel. Dorpsfeest prima, maar we gaan niet betalen om naar binnen te komen. Betreft jou punt dat de Oranjevereniging zoveel betalende leden heeft, betwijfel ik.

Geronimo schreef op 30-07-2018

Door dit bericht uit te breiden, ontstaat er alleen maar meer verwarring. De zaal gaat open en tegelijk start het voorprogramma. Dus je mist sowieso een stuk. Terwijl zij spelen, voegt Di-rect zich om 21.00 uur bij hen op het podium, waar zij tot 23.30 uur gezamenlijk spelen. En waarom wordt er dubbel vermeld waar je kaartjes kunt krijgen, terwijl men het vertikt, om de prijs te noemen? Misschien toch vrij prijzig, ondanks de laagste prijs in NL? En Leoni, of het een spetterende avond word, weet je pas na afloop.Tot slot, geen kaartjes bij de kassa?

Uw reactie

Naam:
Bericht: