Sallandse Heuvelrug Zomerfair, het echte zomergevoel!

Datum: 26-07-2018

13:32 uur - Begin de zomer met heerlijk inspiratie op te doen voor binnen en buiten bij onze specialisten, smaakmakers en trendsetters! In een oase van groen, in een prachtige bosrijke omgeving nemen wij je mee naar de fijnste kramen waar je de allerleukste producten kunt shoppen. Van streekproducten, brocante en fashion,  tot de meest hippe hebbedingetjes voor in en om het huis. 

 

Wilt u alles te weten komen welke planten uit de natuur eetbaar zijn dan zal Nanda & Aswin van Bosleven u alles tijdens de zomerfair vertellen. Zij bereiden ongekende gerechten direct uit veld en bos, bereiden volgens oer-technieken op houtvuur. Van wilde eetbare plantensoep tot BeefJerky.                                De beleving is groots!


Voor ontspanning strijk je neer op het verkoelende terras van het restaurant Buitengewoon Lekker, en terwijl de kinderen lekker spelen, kun jij genieten van een mooi glas wijn & lekkere versnaperingen.

Kortom, genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven rondom het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Op de Sallandse Heuvelrug zomerfair is nog plaats voor exposanten met streekproducten en handmade producten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Staatsbosbeheer. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, T 0548-612711 of per e-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

 

 

Locatie:       Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

                         Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal

Datum:             zaterdag en zondag 18 en 19 augustus 2018

Aanvangstijd:  10.30 uur

Eindtijd:           16.30 uur

Telefoon:           0548-612 711

E-mail:               buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: