Studiekring houdt uw geest actief

Datum: 24-07-2018

13.35 uur - Op woensdag 19 september om 19.30 uur gaat de Studiekring van de ZINiN Bibliotheek weer van start. Deze studiekring is bedoeld voor 50-plussers, die hun geest actief willen houden en nieuwe dingen willen ontdekken. Tijdens de bijeenkomsten van de Studiekring kunt u zich in allerlei onderwerpen verdiepen, kennis en gedachten met elkaar willen uitwisselen en leeftijdgenoten ontmoeten. 





 
Wat is de Studiekring?

De studiekring komt om de veertien dagen bij elkaar komen om met elkaar van gedachten te wisselen over zelf gekozen onderwerpen, maar ook over eigen ervaringen of inzichten, waarbij u zich vooral niet moet laten afschrikken door het woord ‘studie. Tijdens een  bijeenkomst kan gediscussieerd  worden over een zelf gekozen onderwerp en duurt meestal twee uur. Ook wordt er even op de ontwikkelingen in de wereld ingegaan tijdens een ‘rondje actualiteiten’. Op deze manier kunt u als 50-plusser breed actief blijven, doet u kennis op en ontmoet u leeftijdgenoten. Zo blijft u scherpzinnig en bij de tijd.  


 
Doel van de Studiekring

Het doel van de Studiekring is, naast het op de hoogte blijven van allerlei maatschappelijke ontwikkelingen,  het delen van eigen ideeën en meningen met anderen en leert u andere mensen kennen. U kunt zich met hen in allerlei onderwerpen verdiepen, nieuwe kennis en inzichten opdoen, waarmee u uw eigen talenten verder kunt ontplooien. Onderwerpen als voeding, veiligheid, geschiedenis, wonen, milieu en reizen zijn vaak populair, komen vaak in het nieuws en spreken tot de verbeelding.
 


Kennismaken 

Op woensdag 19 september kunt u kennismaken met de studiekring door het bijwonen van deze reguliere bijeenkomsten.
 


Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de studiekring via: bib.nijverdal@zinin.com of telefonisch via 0548-613342 bij dhr. R.J. Lueks. 

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: