Gezocht: vrijwilligers voor kleine klusjes en vervoer behandelgroepen Reggeberg

Datum: 24-07-2018

11.59 uur - Bij de behandelgroepen op 'De Reggeberg' in Hellendoorn verblijven kinderen tussen de 7 en 15 jaar met diverse achtergronden en problematiek zoals autisme, ADHD, hechtingsstoornis of ODD. Een aantal van de kinderen gaat in de zomervakantie een week op zomerkamp. Voor het vervoer naar en van het kamp zoekt Trias vrijwilligers. Het gaat om vakantiekampen in onder meer Mierlo, Veldhoven en Vierhouten.

 
 
Daarnaast komt Trias graag in contact met mensen die vanaf september op regelmatige basis op verschillende doordeweekse avonden een of meerdere kinderen naar onder andere sportclubs in de regio Nijverdal/Hellendoorn willen brengen en halen en op vrijdagmiddag/zondagavond vervoer naar en van pleeggezinnen/gezinshuizen verspreid door Overijssel. Ook is Trias op zoek naar mensen met groene vingers die willen helpen het terrein er weer gezellig uit te laten zien.
 
Vrijwilligers tekenen bij Trias een vrijwilligerscontract. De aanvraagkosten van de vereiste VOG worden door Trias vergoed en er geldt een kilometervergoeding. Is er geen eigen vervoer beschikbaar, dan kan de vrijwilliger gebruik maken van het Trias personenbusje.
 
Voor meer informatie kunnen belangstellende contact opnemen met Wendy of Esther van de behandelgroepen op de Reggeberg via kompas@trias-groep.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: