Zomer orgelconcert Gert van Hoef

Datum: 23-07-2018

10:35 uur - Op vrijdag 3 augustus 2018 geeft 'Gert van Hoef' een zomerorgelconcert in de Regenboogkerk in Nijverdal. Regelmatig geeft hij optredens, waarbij hij eigen bewerkingen en improvisaties van psalmen en gezangen, filmmuziek en klassieke concerten voor orkest op het orgel ten gehore brengt.

Hij speelt hierbij op zowel pijporgels in kathedralen en kerken, als op virtueel pijporgels en klassiek elektronische orgels in concertzalen. Ook is hij op piano actief met recitals en spontane optredens op treinstations, waar een piano staat opgesteld. Mede dankzij de grote mate van de op de door hemzelf op internet geplaatste video-opnamen van zijn optredens bereikte hij in korte tijd een grote populariteit en werd daardoor behalve binnen Nederland, ook in het buitenland gevraagd op te treden. Tevens werden in eigen beheer opnamen uitgebracht op DVD's en CD's en bracht hij, ook in eigen beheer, bladmuziek met zijn liedbewerkingen uit.

 

Plaats: Nijverdal Regenboogkerk

Adres: Grotestraat 127

Aanvangstijd concerten: 20.00 uur

Toegang is gratis, vrije gift bij de uitgang

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: