Procesverbaal opgemaakt vanwege kampvuur

Datum: 21-07-2018

11:09 uur - Vanmorgen om 7:29 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Bergleidingweg. De brand bevond zich ter hoogte van de Rietslenke. Een groep jongeren had daar een kampvuur gemaakt in de zandkuil.

 Er is vanwege de droogte procesverbaal opgemaakt door de politie.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 21-07-2018

Je kruipt onder je steen vandaan en denkt laat ik eens een kampvuur maken? Sommige zaken zijn gewoon niet te filmen vandaar dat er maar een foto van is gemaakt. Prettige dag.

Frans Dekker schreef op 21-07-2018

Meer kun je van ééncelligen ook niet verwachten!

Geronimo schreef op 21-07-2018

Ja, zeer dom, maar reageer niet te streng. Misschien zijn de daders jonger dan 10; dus zolang de leeftijd onbekend is. Wij kregen dit met de paplepel ingegoten, maar wat weet de jeugd hier tegenwoordig nog van?

nijen twilhaar schreef op 21-07-2018

die denken niet na wat er gebeurt als er brand uit breekt laten ze hun zakgeld maar op de tafel gooien goed aan pakken die jongeren ik hoop dat ze goed gestraft worden

willem schreef op 21-07-2018

De jongeren liggen toch om die tijd nog in bed.

Anoniempie schreef op 22-07-2018

Hier word regelmatig vuur gestookt na het nuttigen van drugs en drank en word de rotzooi gewoon achtergelaten dus dit zijn geen kinderen meer !

William S. Burroughs schreef op 22-07-2018

Een krantje bij het proces verbaal had ook het nodige inzicht kunnen geven. Prettige dag.

Geronimo schreef op 22-07-2018

@Anoniempie,mocht jij gelijk hebben, dan is dit bericht wel erg onvolledig, aangezien de daders nog aanwezig waren. Aan de andere kant, waren het echt kinderen, dan had de politie het wel afgedaan met een fikse uitbrander,waar natuurlijk geen vuur aan te pas mocht komen.. Hiermee haal ik mijn eerdere reactie dus onderuit.

Uw reactie

Naam:
Bericht: