Werkgroep zoekt foto’s en anekdotes van Ibbenbüren

Datum: 20-07-2018

8.44 uur - De ’werkgroep expositie’ van de Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal is het afgelopen half jaar druk bezig geweest met het samenstellen van de exposite in september in de Smidse. Het thema van Open Monumentendag is dit jaar “Europa” en we hebben 50 jaar een partnerschap met de Duitse plaats Ibbenbüren. De werkgroep zou graag nog wat meer foto’s van Ibbenbüren ontvangen en is ook op zoek naar anekdotes over bezoeken over en weer.

 
 
Van de gemeente en van Reggesteyn zijn foto’s ontvangen, maar in de afgelopen 50 jaar zijn er veel meer organisaties en groepen geweest die naar Ibbenbüren zijn geweest of die mensen uit Ibbenbüren hier hebben ontvangen.
We zouden graag foto’s van die bezoeken over en weer ontvangen. Ook zijn er vast verhalen te vertellen over die bezoeken in de afgelopen 50 jaar. Ook die zouden we graag ontvangen.
 
Verhalen kun je sturen naar nijverdaldesmidse@gmail.com. Heb je foto’s digitaal, dan mag je ze ook naar dat adres sturen. Graag dan in een resolutie van 800 dpi of 1 MB, met daarbij zoveel mogelijk namen van mensen die op de foto staan en ter gelegenheid waarvan de foto gemaakt is.
Heb je afgedrukte foto’s, dan lenen we ze graag van je, scannen ze in en dan krijg je ze van ons terug. Ook dan graag een berichtje naar hetzelfde mailadres. Bellen mag ook: 06-10036869.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gerrit schreef op 20-07-2018

Oude Ambachten uit Hellendoorn hebben daar wel eens gedemonstreerd.

Heldersen schreef op 20-07-2018

Kan me de Duitse meisjes nog goed voor de geest halen die in ons Heldern meededen aan het paarden concours, hoop niet dat er foto's van het ruiterbal na afloop in roulatie komen

Geronimo schreef op 21-07-2018

@Heldersen, wat mankeert er aan een goede foto van een paard?

William S. Burroughs schreef op 21-07-2018

Aan Geronimo. Niet iedereen is verzot op steigerende paarden. Prettige dag.

D.J. schreef op 21-07-2018

Ik zou graag mijn foto's beschikbaar stellen maar gezien de huidige privacywet lijkt mij dit niet verstandig .

William S. Burroughs schreef op 22-07-2018

Aan D.J. Ik heb de Duitse taal nooit erotisch gevonden. Het klinkt allemaal even onbenullig. Gelukkig hoef je een foto dan ook niet te luisteren. Prettige dag.

Werkgroep De Smidse schreef op 22-07-2018

@D.J.: Aangezien het oude foto's betreft van voor de invoering van de AVG is dit (blijkens ingewonnen informatie) geen probleem. Dus insturen is geen probleem wat dat betreft.

Mitis schreef op 23-07-2018

@ WSB, Nee de taal is niet erg erotisch maar verder viel er niets te klagen...

Geronimo schreef op 24-07-2018

@WSB, aber die Sprache ist doch ganz geil.

William S. Burroughs schreef op 24-07-2018

Aan Geronimo. Als echtparen echt paren, hebben echtgenoten echt genoten. Ja zo kan die wel weer William! Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: