Exposanten voor BusinessFestival gezocht

Datum: 20-07-2018

8.34 uur - Het BusinessFestival bleek vorig jaar een doorslaand succes tijdens Bruisend Nijverdal. Daarom dit jaar op herhaling. Het is nog mogelijk om uw bedrijf te presenteren tijdens deze avond die plaatsvindt op woensdag 5 september! Meld je nu aan op de website https://bruisendnijverdal.com/bfdeelnemer/ als exposant. 

Het BusinessFestival tijdens Bruisend Nijverdal is dé uitgelezen kans om in contact te komen met bijna iedere ondernemer uit Hellendoorn en Nijverdal. Natuurlijk krijg je al energie wanneer je met gedreven ondernemers bij elkaar bent. Maar om dat nog eens extra te stimuleren, hebben wij één van de meeste gevraagde managementsprekers in Nederland uitgenodigd. Jos Burgers, is dé expert op gebied van klantgerichtheid en marketing. Hij schreef er een hele reeks boeken over, het meest recente boek “Één fan per dag!’, blijkt het best verkochte management-boek van 2017!

 
Wilt u ook meedoen?
Om u of uw bedrijf te presenteren huurt u tijdens het Business Festival een presentatie-(sta)tafel. Deze kunt u gebruiken om te netwerken, te presenteren of misschien wel om op te demonstreren. Daarnaast op de achtergrond uw naam groot in beeld en dat alles in de spotlight gezet! De kosten zijn gering slechts € 250,- (exclusief BTW). Zeker wanneer u deze kosten afzet tegen de mensen welke u zult gaan ontmoeten.
 
Natuurlijk wordt alles omlijst met heerlijk eten, drinken en passende muziek. Bijzonder is dat alle ondernemersverenigingen in de gemeente met Bruisend Nijverdal samenwerken: Business Club Hellendoorn Nijverdal, Parkmanagement ’t Lochter, Ondernemersvereniging Op naar Nijverdal en Ondernemend Hellendoorn. Voor deze avond worden alle ondernemers uit onze gemeente en andere belangstellenden uitgenodigd. Lid of geen lid van één van de organiseerde verenigingen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: