Spanning en spektakel tijdens CH Hellendoorn met tuigpaarden, hackney’s, shows en de Stuwzangers.

Datum: 17-07-2018

18:52 uur - Op zaterdag 28 juli organiseert Menvereniging de Helderse Voerluu een uniek paardenevenement in de regio: CH Hellendoorn met tuigpaarden, hackney's, diverse showrubrieken en de Stuwzangers uit Vilsteren.

 

CH Hellendoorn wordt voor de 11e achtereen volgende keer georganiseerd op het schitterende terrein van manege Het Oale Spoor in Hellendoorn.

Op het programma staan maar liefst 16 aangespannen rubrieken, waaronder enkele kampioenschappen. 


De paarden verschijnen aangespannen (in enkel- en tweespan) en onder het zadel in de baan. Ook verschijnen de mini’s weer aan de start. Kinderen rijden verkleed met hun pony’s door de baan. Bijzonder zijn ook de rubrieken met de boerenaanspanningen en welsh-pony’s.

 

Rond het middaguur is er muziek vermaak met de Stuwzangers uit Vilsteren.

 

Voor de kinderen is er een zandbak en een springkussen, bij regen een kleurwedstrijd. Het evenement vindt plaats bij de nieuwe manege Het Oale Spoor aan de Pastoor Rientjesstraat 85 in Hellendoorn. De entree is gratis. Het evenement duurt van 10:30 uur tot 16:30 uur. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: