Wijn & Whiskyhuis verlengt huurcontract met gemeente Hellendoorn

Datum: 17-07-2018

18:47 uur - Het Wijn & Whiskyhuis Nijverdal tekende op 16 juli een overeenkomst met de gemeente Hellendoorn voor nog vier jaar huur van de winkelruimte in Nieuw Dunant aan de Maximastraat.

Een kleine vijf jaar geleden vestigden Martijn en Erica Alberts hun Wijn & Whiskyhuis in het Nijverdalse centrum. Een aanwinst voor het winkelaanbod. In de afgelopen vijf jaar heeft de onderneming een stevige positie veroverd in Nijverdal en omgeving en is er alle vertrouwen dat deze ontwikkeling zich ook de komende jaren zal doorzetten. Vandaar dat een half jaar voor het aflopen van het huidige contract de nieuwe overeenkomst is aangegaan.

De gemeente Hellendoorn is blij met deze nieuwe overeenkomst en ziet dit als een teken dat het centrum van Nijverdal de weg naar boven weer heeft ingezet. Ondernemers en gemeente spannen zich met elkaar in om het centrum nieuwe impulsen te geven. En die aanpak werpt vruchten af.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mitis schreef op 17-07-2018

Vertel dan wel het hele verhaal, ook de verstrekte subsidies - betaald door de inwoners van Hellendoorn - om het pand verhuurd te krijgen!

Abc schreef op 18-07-2018

Ik verleng ook elk jaar mijn huurcontract..woon hier prima hoor maar nog noooooit geen burgemeester gezien.

Heldern schreef op 18-07-2018

@ abc. Nooit geen burgemeester is dus elk jaar burgemeester aan de deur...

Geronimo schreef op 19-07-2018

Dus jij huurt van een particulier.

Geronimo schreef op 19-07-2018

@Mitis, je hebt wel gelijk, maar wat had jij dan liever, een leeg pand wat niets opleverd of wat subsidies en toch nog een bedrag vangen.

Mitis schreef op 19-07-2018

@ G., Ik ben tegen het subsidiëren van middenstanders, dat schept ongelijkheid. Het is de consequentie van een te grote broek van het gemeentebestuur en het accepteren van verantwoordelijkheid voor verhuur van panden. Leegstaande winkels ombouwen tot appartementen lijkt mij een betere en duurzamere oplossing. Het geheel ziet er wel heel goed uit vind ik.

Uw reactie

Naam:
Bericht: