Prijzen en afgevaardigden naar Regiokampioenschappen voor PSV Hertruiters

Datum: 16-07-2018

09:41 uur - Dit weekend werden de kringkampioenschappen dressuur voor paarden van kring Reggedal in Markelo gehouden. Ook een aantal combinaties van PSV Hertruiters was hier succesvol.

Isolde Asbroek ging van start in de klasse M1. Samen met haar paard Dalentine reed ze twee mooie proeven waarmee ze 193,5 en 206 punten behaalde. Dit leverde een tweede prijs op en ze werden als derde afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen. Ook Martin ter Haar, Marit Berkhof en Malika Elshof mogen na hun prestaties door naar de Regiokampioenschappen. Marit Berkhof en Malika Elshof reden in de klasse B. Marit behaalde mooie scores met haar paard Baretta O. Ze reed 200,5 en 196,5 punten en dat leverde een tweede prijs op. Malika Elshof startte met Iris en zij behaalde 196 en 191,5 punten en reed zo naar een vijfde prijs. 

 

Er waren nog meer wedstrijden dit weekend: Marit Berkhof had nog meer succes met haar paard Baretta O. Woensdag heeft zij meegedaan aan een dressuurwedstrijd in Lemelerveld, zij reed 2 nette proeven in de B klasse. De eerste proef werd ze tweede met 198 punten en de tweede proef werd zij eerste met 207 punten. Noortje ten Cate deed met haar pony Sulaatik’s Sovereign ook mee in Lemelerveld. Zij startte in de klasse B categorie D/E. Ze won beide proeven met 207 en 210,5 punten. Evenals Silke Pot met haar pony Nirvana. Zij ging van start in de klasse BB en behaalde 204 en 209,5 punten. Beide proeven goed voor een eerste prijs. Jip Ottes behaalde met haar pony River tijdens een concours in Haaksbergen georganiseerd door pc Lonneker een eerste prijs met 193 punten in de klasse B categorie C. Nické Miskotte en haar pony Brouwershaven’s Leonie verschenen aan de start in Hardenberg op zaterdag 14 juli. Zij behaalden een eerste prijs in de klasse Z1/Z2 categorie D/E met 67,30 %. Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: