Summerfolk: Ierse songs en Keltische feestvreugde in Openluchttheater

Datum: 12-07-2018

7.54 uur - 
Als de eerste klanken van Harmony Glen & Fin M’Coul door het Openluchttheater Nijverdal zullen klinken op zaterdag 21 juli, dan weet je het direct: het is tijd voor Summerfolk. Tijd voor mistige Ierse melancholie en uitzinnige Keltische feestvreugde. Harmony Glen & Fin M’Coul waren al eerder te gast in het openluchttheater en staan garant voor een onvervalst avondje feesten.

 


A Powerhouse of Folk

Banjospeler Sjoerd van Ravenzwaaij, die als geen ander weet hoe hij het publiek moet vermaken, is van de partij met zijn band Harmony Glen. Deze charismatische band speelt overwegend Ierse en Schotse folk van een geweldige kwaliteit. De shows van deze band worden dan ook wel als ‘A powerhouse of Folk’ bestempeld, de voetjes moéten gewoon van de vloer als deze band speelt. 
 
Rauwe songs
In het voorprogramma treedt de band Fin M'Coul (vernoemd naar een reus uit de Ierse legenden) op, ook een band die het openluchttheaterpubliek  al eerder liet genieten van hun mooie rauwe Ierse songs. Gas geven, dat is wat deze band voor ogen staat. Deze jongens willen overal en altijd wel een muzikaal feestje bouwen: ‘Waar de drank rijkelijk vloeit’, zeggen ze zelf gekscherend. Kortom, het wordt  opnieuw een Ierse avond met geweldige muziek, Irish Coffee, lekkere snacks en Ierse gezelligheid in het Openluchttheater Nijverdal. 
 

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: