Deel II Mamma Mia! In première bij ZINema

Datum: 10-07-2018

08:44 uur - We hebben heerlijk nieuws voor de fans van de film Mamma Mia!: de première van ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ staat bij ZINema voor woensdag 18 juli op het programma! Maar liefst tien jaar na het wereldwijde succes van ‘Mamma Mia! The Movie’ nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe film, gebaseerd op de liedjes van ABBA. Bezoekers krijgen een lekkernij bij de koffie en in de pauze is er een lekker hapje bij een drankje.

Licht hysterisch verhaal
In de eerste Mamma Mia film lokte een bruid in spe haar drie potentiële vaders naar haar woonplaats op een Grieks eiland, zodat ze erachter kon komen welke échte vader haar weg zou moeten geven. In het tweede deel kijken we vooral terug op het licht hysterische verhaal dat ertoe leidde dat deze bruid überhaupt geboren werd. De film speelt zich opnieuw af op het Griekse eiland Kalokairi waar Sophie Sheridan nog steeds woont. Tien jaar zijn verstreken in haar leven en inmiddels is ze zwanger van haar geliefde Sky.  Sophie twijfelt echter of ze de zwangerschap wel aankan zonder de steun en de hulp van haar inmiddels overleden moeder Donna. Daarom heeft ze haar moeders twee hartsvriendinnen Tanya en Rosie uitgenodigd op het eiland. Samen met Sophie's drie mogelijke vaders Sam, Bill en Harry vertellen zij het verhaal van Donna's leven en hoe zij Sophie in haar eentje heeft grootgebracht. Oh, en wist je al dat Cher meespeelt?

ABBA
Natuurlijk spelen de liedjes van ABBA weer een hoofdrol in de film. Nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’, ‘I Have a Dream’ en ‘Fernando’ komen voorbij, maar ook ‘One of Us’ en ‘The Name of the Game’. Kortom: een swingend spektakel met een beetje verwennerij bij ZINiN. Mis het niet!

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: