Maar liefst zes Kringkampioenen voor PSV Hertruiters

Datum: 10-07-2018

8.29 uur - Zaterdag werden de Kringkampioenschappen voor Kring Reggedal voor pony’s gehouden bij manege Snorrewind in Markelo. Hier kwamen meerdere ruiters en amazones van PSV Hertruiters aan de start. Luc en Melissa Eshuis (broer en zus) werden allebei kringkampioen dressuur.

Melissa won twee keer overtuigend met haar pony Pim de proeven in de klasse B categorie C met maar liefst 220,5 en 211 punten. En Luc stuurde zijn pony Forest Fire in de L1 categorie C naar een eerste en een tweede prijs met 209,5 en 204 punten. Ook in het springen klasse B categorie C wist Luc beslag te leggen op de felbegeerde titel! Een knappe prestatie van deze jonge ruiter!
 
Berber Nijland wist dit te evenaren door kringkampioen te worden bij de Bixie, zowel in de dressuur als het springen. Dylian Roelofs eiste met haar pony Popping’s Soraya de titel op in de dressuur klasse L2 categorie D/E door beide proeven winnend af te sluiten met 213,5 en 207,5 punten.  Hiermee hebben zij zich (samen met Liz Jannink, Amke Pot, Marilyn Roelofs, Jip Ottes en Malika Elshof) geplaatst voor de Regiokampioenschappen die dit jaar plaatsvinden op 28 juli in Ootmarsum.
 
Verdere uitslagen van deze dag: Jip Ottes ging van start in het springen klasse B categorie C met haar pony History River of Horatio. Zij won met een mooi foutloze ronde een derde prijs. Ook Malika Elshof was succesvol met het springen klasse B. Zij startte haar pony Silver King in de klasse B categorie D/E en behaalde een tweede prijs. Liz Jannink startte met Evenveen’s Victory in de dressuur klasse B categorie A/B. Hier haalde ze een eerste prijs met 192 punten. In deze klasse categorie D/E behaalde Amke Pot een tweede en een zevende prijs met 197,5 en 195 punten. Anouk Pot met Macho haalde in deze klasse een zevende prijs met 193,5 punten. Marilyn Roelofs ging van start met haar pony Hoppenhof’s Yentle in de klasse M1 categorie D/E. Hier behaalde zij twee keer een tweede prijs met 192,5 en 197,5 punten. Voor  Nické Miskotte die met haar pony Brouwershaven’s Leonie in de klasse Z2 startte was er een derde prijs met 64,62%.
 
Voor de paarden was er de Diamand van Twenterand, een dressuurwedstrijd in Den Ham met een finale. Hier presteerde Isolde Asbroek met haar paard Dalentine heel goed. Zij wist zich te plaatsen voor de finale door twee keer de tweede prijs te winnen in de klasse M1 met 207 en 208,5 punten. In de finale had ze een mooie vijfde prijs en  werd ze beoordeeld met 197 en 183,5 punten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: