Succesvolle Avond Dressuur wedstrijden bij ’t Oale Spoor

Datum: 09-07-2018

08:38 uur - Op woensdag 4 en donderdag 5 juli werd er een Avond Dressuurwedstrijd georganiseerd bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Het weer werkte mee en zo konden de ruiters en amazones in de zwoele avondzon hun proeven rijden.

Ook leden van PSV Hertruiters hadden succes. Malika Elshof maakte haar debuut met Iris in de klasse BB paarden. Ze behaalde een eerste prijs met 211 punten en een derde prijs met 199,5 punten. Silke Pot startte ook in de klasse BB met haar pony Nirvana (cat. D) en behaalde twee keer de tweede prijs met 215 en 202 punten. Sanne van Dijke startte met Welshke in de klasse B cat. A/B/C . Ze reed twee mooie proeven en dat werd beloond met twee keer een eerste prijs met 210,5 en 194,5 punten.

Jip Ottes won een derde prijs in deze klasse met haar pony History River of Horatio met 197,5. En Lisa van Dijke haalde ook een derde prijs met haar pony Zorro in deze klasse met 191 punten. In de klasse L1 cat. C/D/E was Luc Eshuis succesvol. Hij behaalde een derde prijs met zijn pony Forest Fire met 197 punten. In de klasse M1/M2 reed Loes Berkhof met haar pony Young Winsome’s Finlay naar een tweede plaats met 183,5 punten. Haar zus Marit startte haar paard Baretta O met succes in de klasse B. Ze behaalde een eerste prijs met 208,5 punten en een derde prijs met 204,5 punten. 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: