DVL playing The Red Devils met special guest Big Pete

Datum: 05-07-2018

16:45 uur - Supergroep DVL komt terug naar De Lantaarn. De band begon als een eerbetoon aan cult bluesband The Red Devils maar inmiddels uitgegroeid naar een triomfantelijke verschijning en een van de meest vermakelijke en woeste blues acts van dit moment.

 Verwacht een stomende avond in de Lantaarn. Met een ultieme mix van The Hoax en Guy Forsyth in de vorm van DVL. Als special guest komt deze avond Big Pete mee, verwacht double trouble! 

Bluesgrootheid Guy Forsyth, Big Pete en The Hoax brengen samen een ode aan de helaas veel te korte carrière van de invloedrijke Amerikaanse blueszanger en mondharpspeler Lester Butler en zijn band The Red Devils (1988-1994). The Red Devils bracht het legendarische live debuutalbum King King uit, dat veel deuren naar mooie samenwerkingen opende zoals met Mick Jagger, Johnny Cash en Bruce Willis.


21 september – DVL (The Hoax + Guy Forsyth) & Big Pete
Support: Beaux Gris Gris & The Apocalypse + Guy & Jeska Forsyth
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
 

KOOP HIER TICKETS (€20 excl.)Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldersen schreef op 05-07-2018

Goeie bak herrie! Wie is eigenlijk tegenwoordig de uitbater van De Lantaarn? Dennis van Dam?

Uw reactie

Naam:
Bericht: