Kinderrommelmarkt in centrum Nijverdal

Datum: 03-07-2018

19.34 uur - Maak de zolders en schuren maar leeg en probeer een centje te verdienen. Zaterdag 21 juli vindt de populaire kinderrommelmarkt plaats in het centrum van Nijverdal. Kinderen mogen hier hun oude speelgoed, boeken, kleding en andere spulletjes proberen te verkopen.

De rommelmarkt duurt van 9.00 tot 13.00 uur. De koopwaar wordt uitgestald op het Keizerserf en deels in de Willem Alexanderstraat. Daarnaast is er volop vermaak met diverse kinderattracties, dus extra gezellig en leuk om op de markt te staan of de markt te bezoeken. Ideaal voor alle kids die nog even een zakcentje willen bijverdienen voor de zomervakantie, of leuke spullen willen scoren. 
 
Inmiddels zijn er al een aantal reserveringen binnen, dus mocht je net als vorig jaar ook graag mee willen doen, dan adviseren we je zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan bij Op Naar Nijverdal, email: info@opnaarnijverdal.nl. Let op: Het betreft een kinderrommelmarkt, dus het is dan ook uitsluitend voor kinderen toegestaan deel te nemen (evt. onder begeleiding van ouders).Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: