RU2: more than a tributeband

Datum: 03-07-2018

19.23 uur - 

De succesvolle U2 tributeband RU2, is eigenlijk veel meer dan alleen maar een tributeband en dat gaan ze op zaterdag 14 juli laten horen in het Openluchttheater in Nijverdal. Overtuigend, opzwepend en meeslepend! In de loop der jaren is deze band opgeklommen tot een van de meest succesvolle U2 tributebands en treedt op door de hele Benelux. Een must voor elke U2 fan!Enthousiasme 

Door de sound van deze band, maar vooral door het enthousiasme waarmee het repertoire wordt gebracht, spat het U2 gevoel van het podium af. De band weet als geen ander het publiek te bespelen. Tijdens de twee uur durende show brengt RU2 een gevarieerd programma, waarbij alle stijlen en periodes van U2 ruim aan bod komen. Opzwepende rock-classics, kleine akoestische ballads en de prachtige hedendaagse hits passeren de revue. Maar ook minder bekende nummers en songs worden niet geschuwd. De show is overtuigend, opzwepend en meeslepend. Tijdens een ruim twee uur durende show brengt de formatie rond leadzanger Don Mulders een gevarieerd repertoire waarbij alle stijlen en periodes van de Ierse band aan bod komen. 

 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: